
Efter lidt googling kastede jeg mig over det som virket nemmest med de ingredienser jeg allerede havde derhjemme: skvalderkålspesto.
Ingredienser til skvalderkålspesto
45 g skvalderkål
20 gram ramsløg eller 1 lille fed hvidløg
Saften af en kvart citron
Ristede græskarkærner
salt
Koldpresset rapsolie
Revet Pecorino
Jeg kan godt lide tanken bagved det nye nordiske køkken, hvor man bruger lokale fødevarer. Jeg erstattede derfor olivenolien med rapsolie og pinjekernerne med græskarkerner. Hvis jeg havde haft en vesterhavsost ville jeg have brugt den i stedet for Pecorino.
Jeg startede med at blende skvalderkål, ramsløg og olivenolie tilsat lidt salt. Resultatet var en god pesto som dog havde en lidt for jordet smag. Jeg tilsatte derfor lidt syre i form af citron, mere salt og en god omgang revet Pecorino. Jo mere pecorino jeg tilsatte jo mindre jordet blev smagen.
Her dagen efter har jeg lige spist pestoen blandet sammen med Gnocci og resultatet var rigtig godt! Når man bruger ramsløg får man den dejlige smag af hvidløg uden eftersmagen og det fungerede rigtig godt.
Her dagen efter har jeg lige spist pestoen blandet sammen med Gnocci og resultatet var rigtig godt! Når man bruger ramsløg får man den dejlige smag af hvidløg uden eftersmagen og det fungerede rigtig godt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar